Zet hooikoorts op de kaart

  • actueel landelijk overzicht van hooikoortsklachten
  • dagelijkse verwachting van start en duur pollenseizoen
  • bijdrage aan innovatief wetenschappelijk onderzoek op allergiegebied

Aanmelden nieuwsbrief

Vul je gegevens in om je aan te melden voor de AllergieRadar nieuwsbrief.


Voornaam *
E-mailadres *
 

Tell-a-Friend

Wil jij de deze pagina graag delen met iemand anders? Dat kan! Stuur nu de link door, samen met je persoonlijke boodschap.

Stuur deze pagina door naar een vriend(in) »

26 mei 2011

AllergieRadar.nl is vernieuwd!

allergieradar_reasonably_smallAllergieRadar.nl heeft er veel handige nieuwe functionaliteiten bijgekregen! Zo kun je vanaf nu je hooikoortsklachten doorgeven via je mobiele telefoon en zie je in één oogopslag de klachtenscores in je regio.

Top 5 vernieuwingen op AllergieRadar.nl

1. Beter overzicht voor gebruikers en bezoekers

De kaart op website van AllergieRadar is verbeterd! Zo kun je nu in één oogopslag de ernst van de hooikoortsklachten op dit moment in Nederland zien. De kaart is vernieuwd met een verbeterde kleurenlegenda en toont nu ook de gemiddelde klachtenscore per regio.

2. AllergieRadar op je mobiel!

Ook de mogelijkheid om klachten door te geven is verbeterd. De gebruikers van AllergieRadar kunnen vanaf nu hun klachten ook mobiel doorgeven. Elk toestel met internetverbinding kan terecht op de website www.allergieradar.nl/mobile. Login met je gebruikersnaam en geef je klachten door waar je maar wil.Weten hoe het werkt? Bekijk hier de instructies.

3. Persoonlijk overzicht

Deelnemers aan AllergieRadar steunen belangrijk wetenschappelijk onderzoek. Voor jezelf haal je daar ook voordeel uit. In MijnAllergieRadar kun je vanaf nu een overzicht bekijken van je persoonlijke klachtengeschiedenis, gecombineerd met de tellingen van verschillende soorten pollen. Dit geeft je inzicht in je klachtenverloop en je ziet meteen hoe trouw jij je dagboek bijhoudt.

4. Volg AllergieRadar nu ook op Twitter!

AllergieRadar is te vinden op Twitter. Volg ons via @AllergieRadar en blijf op de hoogte van het actuele hooikoortsnieuws.

5. Zet AllergieRadar op je eigen website

Plaats de interactieve kaart van AllergieRadar op je eigen website! Het enige dat je hoeft te doen is een code te kopieëren en te plaatsen in je site of blog.

 

Allergie Radar

 

 

Jouw Mening

AllergieRadar hoort graag jouw mening over de site. Heb je vragen of opmerkingen of wil je deelnemen aan ons testpanel? Mail ons!

 

 

 


Terug naar overzicht

Zet uw hooikoortsklachten op de kaart

Mijn radar

Allergieradar app

 allergieradar_app_iphone
Download de App voor
Android of iPhone


Hooikoorts verwachting

De meeste grassen zijn weer uitgebloeid en de graspollenconcentraties in de lucht zijn sterk afgenomen. Hierdoor zijn de hooikoortsklachten ten gevolge van de graspollen sterk verminderd.

Momenteel kunnen pollen van kruidachtige planten, zoals bijvoorbeeld  bijvoet,  hooikoortsklachten veroorzaken bij mensen die daarvoor gevoelig zijn.


Volg ons op Twitter